Werkwijze trouwfotograaf

Kennismaken…

Om te beginnen is het handig om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.
Als dat zo is, nodig ik jullie bij mij thuis uit om van dichtbij mij en mijn werk te zien. En natuulijk hoor ik graag hoe jullie je dag zien en ingericht hebben…
Tijdens de kennismaking nemen we de overeenkomst door en is aan ons om te kiezen of we met elkaar in zee gaan…

Vervolgens…

Nadat de papieren zijn getekend en de aanbetaling is voldaan is de volgende stap de (extra te boeken) pre-weddingfotosessie en het doornemen van draaiboek en jullie wensen tijdens het detailgesprek. Dit vind meestal in de maand voorafgaand aan jullie bruiloft plaats.

Het bepalen van omslag en inhoud van jullie trouwalbum krijgt ook volop de aandacht, want dat wordt jullie belangrijkste herinnering aan de grote dag. Eventueel kunnen jullie in dezelfde stijl leuke cadeauboekjes uitzoeken voor ouders, getuigen of andere belangrijke gasten…

De bruiloft… en erna

Goed voorbereid stap ik op jullie bruiloft in de auto; alle lenzen, camera’s, accu’s, backup-kaartjes zijn gecheckt en ingepakt!
Jullie dag kan beginnen! Met al mijn aandacht en passie leg ik jullie dag tot in de details vast… en keer huiswaarts met waardevolle lading!

Back-up en alvast nagenieten van jullie dag is de volgende stap voor mij. Optimaliseren, bewerken en het uitzoeken van de foto’s is mijn volgende taak. Alvast een paar foto’s sturen is natuurlijk weer een hoogtepunt.
Daarna volgt een stilteperiode waarin ik het album ga maken en dan volgt natuurlijk het afleveren van foto’s en album…

 

Bekijk hier mijn aanbod in kant-en-klare pakketten

Jullie trouwdatum beschikbaar?