Getrouwd!

Hieronder de ervaringen van bruidsparen die ‘met mij (erbij) getrouwd zijn’

Wij raden iedereen aan om voor Marcel te kiezen vanwege zijn werkwijze maar bovenal vanwege het werk dat hij levert en daarnaast een goede service en het meedenken.

Timo & Kaylee

Marcel heeft een duidelijk verhaal en werkwijze, maar wist zich bovenal in te leven in onze dag en kwam direct met zeer bruikbare tips. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen en we zijn hem zeer dankbaar.

Marco & Shurinai

Afwisseling van haarscherpe details, bijzondere lichtvallen en vooral veel spontane foto’s waarop wij en onze gasten zichtbaar genieten.

Paula & Frank

… Wil je een goede fotograaf die geen standaard album maakt maar speciaal jullie album en een ontspannen sfeer tijdens een fotosessie en bruiloft, denk dan aan Marcel.

Eric & Marion

Nu kunnen wij genieten van hele mooie herinneringen aan deze mooie dag én van de heldere en sfeervolle foto’s die Marcel gemaakt heeft en verwerkt heeft in een mooi album.

Dita & Ronald

Via onze huwelijksambtenaar kregen we als tip contact op te nemen met Heart and Soul Trouwfotografie. Al vanaf de eerste ontmoeting was er een klik en vertrouwen. We voelden ons gelijk op ons gemak en hebben geen moment getwijfeld.

Jeffrey & Monique