Bruiloft Leslie en Lauren

Om een uur of half 1 kwam Leslie zijn bruid Lauren ophalen in Huizen. Daarvoor was de bruid op en top aangekleed, gekapt en opgemaakt en was klaar voor hun grote dag! Vestingstad Naarden was het decor voor de trouwfoto’s van dit prachtige stel. Leslie kon zijn ogen niet van zijn bruid afhouden. Dat resulteerde in een hele fraaie fotoshoot mede dankzij het prachtige weer (en daardoor de schitterende lichtval – vooral in de grote kerk van Naarden!).

Het huwelijk werd gesloten in de binnentuin van het Arsenaal. Babs Harriet maakte de ceremonie zeer persoonlijk en creeerde een heerlijke losse sfeer tijdens dit toch wel spannende moment. Aansluitend werd er geproost, gegeten en gekletst en natuurlijk gefeliciteerd!

Een heerlijke maaltijd werd genuttigd met een select gezelschap en daarbij wilde het verse bruidspaar nog wat foto’s gemaakt hebben. Dat leverde prachtige shots van mooie en emotionele blikken op! Mooi als mensen zo openlijk hun liefde voor elkaar durven te tonen!

Met deze prachtige bruiloft “op zak” keerde ik huiswaarts om alvast wat foto’s op groot scherm te gaan bekijken… Leslie en Lauren; dank voor jullie vertrouwen! Ik heb van jullie en jullie gasten genoten!

 

I was made for lovin’ you baby
You were made for lovin’ me

Kiss – I was made for loving you