Erik leerde ik kennen via de bruiloft van zijn zus Seline. Toen hij belde dat hij ging trouwen sprong ik een gat in de lucht! Voor deze familie heb ik al meerdere fotoshoots mogen doen en een bruiloft met deze mensen is ‘een feestje’!
Tijdens de pre-wedding fotoshoot bij het Henschotermeer leerden we elkaar nog beter kennen en dat resulteerde in een prachtige fotoserie die volop werd gebruikt voor de trouwkaart!

De bruiloft was een mega-lange dag: starten om 8.00 bij Erik zijn voorbereidingen, daarna Marjanne haar finishing touch en de rerst van de dag door tot het feest…
Maar zo ver was het nog lang niet: eerst de first-look en daarna door naar de Leusderheide voor de buitenceremonie. De week voor de bruiloft leek het er absoluut niet van te komen, vanwege het weer, maar YES! het kon doorgaan! Want ruimte hadden we nodig omdat de ringen aangevlogen zouden worden door een roofvogel. En dat hebben we geweten; het prachtige dier had lekker de ruimte en nam ook lekker de tijd om meerdere keren ‘aan te vliegen’ (goed voor de fotomomenten).

Na het ja-woord en de groepsfoto’s even een rustmomentje bij de Mof waarna we naar Amersfoort vertrokken voor de kerkelijke inzegening.
De liefde en verbinding straalde van dit prachtige bruidspaar af en dat gaf prachtige foto-resultaten van mooie ogen-blikken…

Tijd voor de fotoreportage was er ruim genomen; rondom het Oude Magazijn in Amersfoort en bij Huize Scherpenzeel. Een klein buitje mocht de pret niet drukken (okay, een beetje bij Erik die het wel tijd vond voor een biertje)…

De rest van het programma vond plaats in Renswoude, bij de Grebbelounge. Een prachtig gelegen locatie en ook niet onbelangrijk: een heerlijke keuken!
Ik keek vooral uit naar het einde van de avond… er stond namelijk een groots vuurwerk gepland op het terrein van deze locatie. Het was even spannend of het door kon gaan, maar met buienradar en een felxibele planning kon het los!

Al met al een knalfeest en een om bij te schrijven in de boeken als TOPbruiloft!

Marjanne en Erik: ik heb van jullie genoten!

 

I hope you don’t mind
That I put down in words
How wonderful life is while you’re in the world

Elton John