Pre-wedding Paula en Frank

Met Paula en Frank heb ik voor hun bruiloft al een zeer fraaie pre-wedding fotoshoot mogen doen. Daardoor leerde ik deze mensen kennen als romantisch, maar ook zeker sportief en in voor grappige foto’s! De foto’s in de Soesterduinen spreken voor zich…

De bruiloft…
Rond de klok van achten loop ik samen met videograaf Jesse de woonkamer van Paula en Frank binnen… een oase van rust… nog wel!
We starten met een lekker kop koffie en gaan daarna aan de gang met fotografie en film. Jurk, schoenen, ringen, scrabble-letters(!), alle details worden vastgelegd. Mooie reflecties en fraaie lichtval zijn volop aanwezig dankzij een lekker zonnetje op deze ochtend.

Ondertussen wordt de brug voor het huis versierd voor de daaropvolgende ‘first-look’ van Paula en haar aanstaande man Frank. Maar eerst rijden we nog even naar het houderlijk huis van Frank voor het ‘op-pad-gaan-naar-de-bruid-foto’s’.
Het stralende bruidspaar ziet elkaar voor het eerst en na een lach en een traantje gaan we naar de eerste foto-locatie: de Kloosterkapel in Amersfoort. De aldaar aanwezige dame wil me graag de tuin insturen ‘omdat het zonnetje zo lekker schijnt’, maar ik ben vooral onder de indruk van de prachtige lichtval binnen in het indrukwekkende gebouw. Dus eerst een ronde binnen gedaan met prachtige sfeervolle, romantische foto’s als resultaat. Maar ook de tuin heeft verrassende hoekjes met zeer fraaie lichtval! En als de kapel vrij is mogen we ook daar foto’s maken…

De auto in en op naar ‘het strand’! Onderweg naar de trouwlocatie passeren we namelijk Strand Nulde waar Paula en Frank graag hun sportieve kant op de foto wilden laten zetten. Romantiek even in de parkeerstand en de voetbalschoenen tevoorschijn!

Hierna het meer serieuze deel van het programma: trouwen bij Kasteel de Vanenburg in Putten. Bij het prieel achter het kasteel gaven deze tot over hun oren verliefde mensen elkaar het ja-woord.
Twee witte duiven bezelgelden hun trouw na de ceremonie en uiteraard was er een prachtige (en lekkere) bruidstaart.
De styling van het geheel was trouwens heel fraai en fotogeniek! Florissant design had alles een extra zomers tintje gegeven met volop verse bloemen en decoratie.

Groepsfoto’s volgden in de tuin van het Kasteel waarna het alweer tijd was voor het diner.
De start van het diner werd nog vastgelegd en daarna was het voor ons even de voetjes op de bank en een hap en drankje voor de nodige energie welke weer gewenst was voor het feest… Het feest werd gehouden in hoeve Klein Vanenburg, onderdeel van het landgoed Vanenburg. Daar kwamen de avondgasten prachtig uitgedost in hun beste feestkleding het bruidspaar bewonderen en getuige te zijn van een spectaculaire openingsdans! Dit feest ging vast en zeker door tot in de late uurtjes, maar voor Jeese en mij zat het er op…

Al met al een topdag met twee prachtige mensen die een hele mooie bruiloft hebben neergezet! Paula en Frank, dank voor jullie gastvrijheid!