Trouwfotograaf
Kootwijkerzand / Kasteel de Schaffelaar Barneveld

Bruiloft José en Willem
Wat een heerlijke opener van mijn trouwseizoen 2018! Deze mensen waren zo 'totally in LOVE'... en dat weerspiegelt direct op de trouwfoto's.
Geen stress zichtbaar, maar volledig genieten van het moment, dat is wat ze met elkaar hadden afgesproken. En dat begon al bij de voorbereidingen van de bruid; ik kreeg alle vrijheid om het huis te verkennen en de mooie plekjes op te zoeken voor de details van sieraden, schoenen en jurk. Intussen werd José opgemaakt en was het daarna wachten op de aankomst van Willem...
De first-look was liefdevol en emotioneel en er werd weer uitgebreid de tijd genomen om van dat moment te genieten.
Op weg naar een prachtig decor voor de trouwfoto's: Kootwijkerzand. Zon en wolken wisselden elkaar perfect af om een mooie belichting te garanderen. Mijn klim in de uitkijktoren zorgde ervoor dat het bruidspaar zich even helemaal samen konden wanen; en mij leverde het schitterende vergezichten op met daarin een prachtig bruidspaar!!

Bij het uitgebreide gesprek wat we hadden voor de bruiloft kwam het idee al naar boven om de gitaar mee te nemen en zogezegd zogedaan: Willem speelde een paar speciale nummers (Metallica!!) voor zijn bruid.

Even naar huis voor een heerlijke lunch en daarna op naar Kasteel De Schaffelaar. Bekend om zijn gastvrije service en (speciaal voor de fotograaf) mooie lichtval!
De ceremonie stond ook weer in het teken van muziek en na het taartmoment hadden de gasten ook nog een verrassing voor hun mooie bruidspaar: een eigen gecomponeerd lied waar de bruid tranen van in haar ogen kreeg...
Groepsfoto's met creatieve inbreng volgden hierna en een momentje samen op de foto in het kasteel mocht ook niet ontbreken...
In de vroege avond werd het huwelijk ingezegend in de kerk en dat was het laatste fotomoment voor mij van deze toffe bruiloft. José en Willem, dank voor jullie gastvrijheid en voor de mooie opening van mijn 2018-seizoen!

Hieronder een impressie van de dag... ! Klik op de foto voor volledige weergave.

"I hope you don't mind that I put down in words
how wonderful life is while you're in the world."" ~

Elton John - Your Song

FOTO's