Hoe zinvol is een pre-wedding fotosessie?!

Sinds een paar jaar is een pre-wedding fotoshoot een hype. Maar hoe zinvol is zo'n oefensessie nu eigenlijk? Mijn ervaringen zijn zeer positief! Als aanstaand bruidspaar leer je mij nog beter kennen en weet je wat er komen gaat op jullie bruiloft. Mocht je al gespannen zijn voor je trouwdag (in het spotlicht staan en de ceremonie zijn vaak redenen die ik hoor waar men behoorlijk de zenuwen van kan krijgen), dan kan ik met de pre-wedding fotoreportage voorkomen dat dit ook extra spanning met zich mee brengt. Ik hoop namelijk dat de foto's in een ontspannen sfeer genomen kunnen worden: spanning kan je niet weg-photo-shoppen!

Of je kiest een activiteit of plek die op de bruiloft niet mogelijk is, of totaal anders dan die op de bruioft... Maar als je juist alvast de mooie plekjes wilt vinden voor je trouwdag kan dat natuurlijk ook!
Ook als jullie al kinderen hebben is het zinvol om alvast kennis te maken met de fotograaf; het is fijn als je voor hun ook gewoon Marcel bent in plaats van "die meneer" ;-)

Een pre-wedding fotosessie geeft mij als fotograaf ook de mogelijkheid om tips te geven. Dit resulteert dan in meer onspannen foto's waarop jullie staan zoals jullie zijn!
Vandaar dat je bij de grotere pakketten deze fotoshoot gratis erbij krijgt! En bij de kleine pakketten (tot 6 uur fotografie) kan je 'm er natuurlijk als extraatje bijboeken...
Hieronder een serie foto's van pre-wedding foto's van de afgelopen jaren... geniet en wellicht is het inspirerend!

I needed the shelter of someone's arms and there you were.
I needed someone to understand my ups and downs and there you were.

James Taylor

pre-wedding FOTO's