Trouwfotograaf
Leusden / Hoevelaken - Hoeve Sparrendam

Bruiloft Tijmen en Cynthia Een thuiswedstrijd... twee straten verderop wonen Tijmen en Cynthia en vandaag mag ik hun bruiloft fotograferen! De klik was direct wederzijds bij deze lieve mensen. De pre-wedding shoot konden we perfect timen omdat we zo dicht bij elkaar in de buurt wonen... SNEEUWFOTO's!

En dan de bruiloft; een paar weken voor de bruiloft belt Tijmen me om te vragen of ik wel eens in Radio Kootwijk heb gefotografeerd en of dat mooi is...
Die stond al jaren op mijn bucket-list!! Ik trek hem zowat door de telefoon van enthousiasme ;-)
En dus kijk ik enorm uit naar deze dag...

Het begint 's morgens bij Cynthia d'r ouderlijk huis, alwaar de bruid nog mooier wordt gemaakt voor haar bruidegom. Ik vind het heerlijk om 'in de dag te groeien'; lekker het huis verkennen en de mogelijkheden benutten van mooie plekjes en achtergronden voor het vastleggen van de details. De jurk op de overloop; een spiegel voor de sieraden...

Als Cynthia bijna klaar is rijdt ik terug naar 'mijn buurtje' om Tijmen te vertellen dat Cynthia er klaar voor is. Corsage op, schoenen aan en op weg met zijn stoere Porsche; op naar zijn bruid.

Hierna is de bestelling Radio Kootwijk. Zoals ik al schreef; op mijn favo-lijst! En na afloop weet ik waarom... een schitterend pand met prachtige lichtinval. Ruim maar ook knusse hoekjes zijn hier volop te vinden. En met Hummer als fotogenieke viervoeter erbij, is het plaatje helemaal compleet!

De rest van de dag vind vandaag plaats op Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. Trouwen, taart, proosten, groepsfoto's, diner en feest op 1 lokatie.... ideaal!

Hieronder een impressie van de dag... !

Waar ik ook ga, waar ik ook sta, Niet een past zo bij mij als jij
Wat ik ook doe, of wie ik ontmoet, Niet een past zo bij mij als jij

Paul de Leeuw - Niet een zoals jij

FOTO's