Trouwfotograaf
Echteld - Kasteel Weijenburg

Bruiloft Robert-Jan en Iris

Altijd fijn als je zowel de bruidegom als de bruid kunt vastleggen in hun voorbereidingen voor hun grote dag! Robert-Jan haalde daarna zijn bruid Iris op en vertrokken naar het Aboretum in Wageningen voor wat foto's op deze prachtige groenrijke locatie. Daarna op weg naar het altijd zeer gastvrije Kasteel Wijenburg in Echteld. Toch wel een van mijn favoriete trouwlocaties in Nederland...

Na wat foto's in de bibliotheek en rondom het kasteel vertrokken we richting de Waal voor wat buitenfoto's met de trouwauto en om even uit te waaien alvorens de ceremonie plaats zou vinden in het kasteel. Inmiddels waren de daggasten van Robert-Jan en Iris verwelkomd op het kasteel en begaf het gezelschap zich naar de trouwzaal. Een prachtige ceremonie onder leiding van Baps Janita volgde, waarna het tijd was voor zoets en bubbels in de tuin van Wijenburg. Inmiddels werd het gezelschap ook op doek vastgelegd door Ferdinand; een man met een gave!
Na een informeel moment wilde het bruidspaar graag wat foto's met de daggasten en daarna was het tijd voor het diner. Even een paar foto's van de start van het eetfestijn en daarna de auto in met heel wat Gigabytes en een grote glimlach op mijn gezicht. Wat een heerlijke bruiloft... meer! meer! meer!

And when you smile
The whole world stops and stares for a while
'Cause girl you're amazing
Just the way you are, yeaah

Bruno Mars - Just the way you are

FOTO's