Trouwfotograaf
Hoevelaken - Hoeve Sparrendam

Bruiloft Femke en Ruben

Een jaar voor hun bruiloft zaten Ruben en Femke bij mij aan tafel. En zoals het cliche als zegt: de tijd vliegt... Inmiddels zijn ze getrouwd en heb ik een heerlijke dag mogen optrekken met deze lieve mensen. En dan nog op een toplocatie in deze regio: Hoeve Sparrendam.

In de ochtend begon deze bruiloft in het ouderlijk huis in Amersfoort waar Femke al volop in de voorbereidingen zat. Fijn dat Ruben op slechts 10 minuten afstand was, zodat ik bij hem ook de finisching touch kon vastleggen. Na een mooie 'first-look' in de tuin zochten we de bossen rond Hoevelaken op voor de fotosessie. Heerlijk om dit bruidspaar al wat beter te kennen dankzij de pre-wedding fotoshoot (die best even wennen was voor iedereen)... nu was er vooral een heel relaxte sfeer; de basis voor een mooie liefdevolle reportage. En dat licht in het bos!!!...

Het JA-woord werd door niemand minder dan Ilse de Zwart gedaan; een 'oude' bekende en altijd garant voor een gevoelsmatige luchtige ceremonie. Ook de kerkelijke inzegeing vond plaats in de burcht van Sparrendam.

Met een bruid als echt 'paardenmeisje' kon het paard van Femke niet ontbreken op deze dag, en dat leverde wederom mooie foto's op van dit prachtige bruidspaar.
Groepsfoto's, diner, taart; alle ingredienten stonden op het programma, en dat alles in een heerlijke relaxte sfeer. Ook ging het bruidspaar een paar keer mee voor wat mooi-licht-momentjes rondom en in de locatie...

Een bruilft naar mijn hart, deze van Femke en Ruben... ik kijk terug op een schitterende dag!

Being here with you is paradise
I can see forever in your eyes
Never thought I'd feel so close
It's so amazing

Dewi - Amazing

FOTO's