Trouwfotograaf
Amersfoort - Het Oude Magazijn - Ede - Enka fabriek

Bruiloft Lianne en Evert-Jan

Lianne en Evert-Jan wilden hun pre-wedding fotosessie graag op hun trouwlocatie in Amersfoort. Daar hebben we de mooie plekjes alvast gezamelijk ontdekt en prachtige intieme en fraaie foto's gemaakt.

De dag zelf begon bij bruid Lianne waar ze in een gezellige setting aan de voorbereidingen bezig was. De ceremoniemeester was ook de kapper! Geweldig als je zo'n talent in je familie hebt!
prachtig vond ik het dat bruid en bruidegom elkaar een brief hadden geschreven die ze die ochtend voorlazen en zo helemaal 'in the mood' kwamen voor een liefdevolle dag samen...

Bij Evert-Jan thuis was de spanning al redelijk zichtbaar. De woorden van Lianne raakten hem tijdens het voorlezen. Mooi om te zien hoe dicht ze allebei bij hun gevoel zaten; volgens mij vergroot dat je beleving van je bruiloft...

De ontmoeting was een van de vele mooie momenten die ik deze dag mocht vastleggen. En daarna op naar Ede; de Enka fabriek is een prachtige oude fabriek met veel licht en ruimte. Ideaal om deze prachtige mensen te fotograferen! Ik laat het hierbij wat de fotoreportage betreft; kijk zelf maar...

De ceremonie vond plaats in het Oude magazijn op het terrein achter het station in Amersfoort. Deze voormalige NS-gebouwen zijn zeer sfeervol en creatief omgetoverd tot ruimtes waar je kunt trouwen.
Omdat Evert-Jan en Lianne ervoor hadden gekozen om pas in de avonduren te trouwen was het een 'anders-dan-anders' draaiboek! Na ontvangst door de daggasten werd er eerst taart gesneden en gegeten. Daarna groepsfoto's in en rond het Oude Magazijn en na wat borrelen en een boel gezelligheid tijd voor diner.

Babs Cora Vonk maakte van de ceremonie weer een zeer persoonlijk gebeuren! Veel lachen en ook ruimte voor een traan... altijd mooi om te zien hoe een trouwambtenaar de sfeer zo kan maken door lekker losjes de gasten erbij te betrekken! TOP!

De zon ging deze avond weer prachtig onder (en bruid en bruidegom gingen graag nog even mee naar buiten om saampjes op de foto te gaan in dat mooie licht).
Het feest werd bekroond door een optreden van Evert-Jan die een prachtig nummer zong voor zijn bruid Lianne.
Al met al weer een schitterende bruiloft in de fotocollectie! Evert-Jan en Lianne, dank voor jullie openheid en gastvrijheid... ik heb van jullie genoten!
Hieronder een impressie van de dag... !

So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
No nothing else matters

Metallica - Nothing else matters

FOTO's