Trouwfotograaf
Amersfoort - de Mariënhof

Bruiloft Silvana en Leon

De afsluiter van het jaar! En wat voor één!
Wat een ongelofelijk lieve mensen zijn Leon en Silvana. Op de intake was ik al 'verkocht'; dese bruiloft wil ik met heel veel liefde doen. Ze zijn zich heel bewust van hun keuzes en maken van hun bruiloft echt HUN feest! Zeer gevoelsmatig gekozen voor de locatie: De Mariënhof in Amersfoort. Zeer geliefd om de sfeervolle trouwzaal. En met een beetje geluk een schitterend zonnetje door de glas-in-lood-ramen. En dat geluk had dit bruidspaar!

's Ochtends gestart in Vathorst om van beide de finishing touch vast te leggen. Daarna op naar het centrum van Amersfoort voor de fotosessie in en rond de Mariënhof. Ongedwongen, liefdevol en volop aandacht en verbinding; dat is mijn omschrijving van de fotoshoot. Kijk zelf maar!

Daarna kwamen de daggasten aan bij de Mariënhof en was het tijd voor BABS Lisette om het Ja-woord te vragen. En voor de ringwisseling had dit bruidspaar iets heel bijzonders bedacht; de ringen werden via een koord doorgegeven aan alle daggasten en die mochten dan een wens uitspreken. Daarna schoof het bruidspaar de ringen aan elkaars vinger... Na wat spontane groepsfoto's en het oplaten van balonnen eindigde deze heerlijke bruiloft. Het was een prachtige afsluiting van een heerlijk seizoen! Leon en Silvana, de Mariënhof en Lisette, dank voor jullie gastvrijheid en hopelijk weer tot gauw!

Whenever I see your smiling face,
I have to smile myself because I love you, yes, I do.

James Taylor - Your smiling face

FOTO's