Op deze pagina vinden jullie volop bruiloften welke ik de afgelopen tijd mocht fotograferen.
Van meerdere bruidsparen ontving ik na hun bruiloft hun ervaringen met mij als hun trouwfotograaf...


4 november 2017 Richard en Michelle
getrouwd in Akersloot


6 oktober 2017 Jessica en Simone
getrouwd in Alphen aan den Rijn


22 september 2017 Artse en Lydia
getrouwd in Amersfoort



16 september 2017 Chantal en Gijs
getrouwd in Leusden / Soest


9 september 2017 Jacky en Eric
getrouwd in Den Bosch

Betrokken, ervaren. Hier is geen woord aan gelogen.

Wij hadden ons niemand beters kunnen bedenken en wensen als Marcel. Het eerste wat hij uitstraalt is rust, hoe fijn is dat op een dag dat je zelf vol zenuwen zit.
Er was eigenlijk gelijk een klik bij het eerste gesprek, bij het tweede gesprek nog meer, toen ook een Love shoot gedaan ook daar weer een hoop rust. Wennen voor de camera is moeilijk, maar Marcel maakt het wel een stuk makkelijker waardoor wij ons snel op ons gemak voelde en het uiteindelijk eigenlijk allemaal vanzelf ging.
De foto's van de Love shoot waren al fantastisch, hoe moesten de foto's van onze dag wel niet worden.

Eindelijk 9 september, onze dag ! Eigenlijk liep alles soepel en zoals afgesproken. Bijna niet in de gaten dat Marcel er was (in de positieve zin) betrokken, en relaxed dit was zo fijn voor ons. Er even tussen uit gaan, kopje thee drinken, even niks en genieten zonder iedereen om ons heen.
Hij heeft de dag voor ons zeker een stukje makkelijker gemaakt. Regelde eigenlijk de groepsfoto's voor ons, ging vlot en goed. Zoals wij al eerder aangaven, we hadden ons niemand beters kunnen wensen. Vandaag ons album opgehaald en de rest van de foto's, in een woord GEWELDIG ! Zo super super super bedankt voor je geweldige werk en betrokkenheid met onze dag. Dit is zeker niet de laatste keer dat we elkaar zien.

Jacky & Eric

8 september 2017 Peter en Joyce
getrouwd in Kaatsheuvel


7 september 2017 Marco en Janneke
getrouwd in Woerden en Kamerik


19 augustus 2017 Maarten en Daphne
getrouwd in Leusden

Na onze eerste kennismaking wisten wij meteen dat we voor Marcel zouden kiezen voor onze bruidsfotografie.
De rust die hij uitsraalde, zijn enthousiasme over fotograferen en het meteen al meedenken gaf ons veel vertrouwen. Marcel heeft onze verwachtingen helemaal waar gemaakt.
Tijdens de pre-wedding shoot waren wij en onze kinderen op ons gemak bij hem, waardoor de foto's natuurlijk zijn en ons weergeven zoals wij zijn. Op onze trouwdag heeft Marcel zich meer dan bewezen. Marcel heeft oog voor detail en licht, hij maakt hier op een speelse manier gebruik van, wat mooie foto's oplevert.
Tijdens de fotoshoot kreeg Daphne haar jurk niet helemaal goed, hier baalde ze erg van. Dit merkte Marcel op en nam direct contact op met de ceremoniemeester om een oplossing te bedenken. HIerdoor hebben wij de jurk goed gekregen en kwamen wij stralend aan op de ceremonie.
Tijdens de ceremonie is Marcel zeer onopvallend te werk gegaan, wij waren hem vergeten, terwijl hij onze emoties prachtig vastlegde. Wij zijn erg blij met ons prachtige fotoboek, echt een perfecte weergave van onze bijzondere dag.


28 juli 2017 Mirjan en Marco
getrouwd in Putten


7 juli 2017 Remco en Esther
getrouwd in Apeldoorn


5 juli 2017 Frits en Lisanne
getrouwd in Montfoort


1 juli 2017 Bertine en Lucas
getrouwd in Doorn


17 juni 2017 Arjan en Flor
getrouwd in Barneveld


17 juni 2017 Lia en Arthur
getrouwd in Oegstgeest

Marcel is so easy to shoot with. He's very professional and provides good quality and artistic shots. It was a pleasure having him as our wedding photographer. Our wedding album was even delivered earlier than agreed and the quality wasn't sacrificed.
Thank you once again, Marcel, for capturing wonderful moments of our special day!


16 juni 2017 Rolf en Samantha
getrouwd in Delft

Toen we aan het zoeken waren naar een goede fotograaf kwamen we op jouw website terecht. Je was gelijk onze favouriet. Je stijl vinden we heel mooi, oog voor detail en emoties, heel persoonlijk.
De gesprekken vooraf vonden we heel fijn. De pre-wedding shoot was even wennen, maar was erg leuk en gezellig. Je bent een persoonlijke en betrokken fotograaf die echt luistert naar je verhaal en wensen.
Daarom voelden we met jou ook gelijk een klik. Omdat wij op de foto gaan spannend vonden, gaf jouw ontspannen houding een stuk rust en vertrouwen.
Ook op onze bruiloft hebben we dat ervaren. We hebben een leuke en ontspannen fotoreportage gehad. Je hebt elk moment van de dag heel mooi vastgelegd. Als we door ons album bladeren, genieten we echt na van een geweldige dag!

Liefs, Rolf en Samantha


8 juni 2017 Alex en Jennie
getrouwd in Kootwijkerbroek / Voorthuizen


26 mei 2017 Gunnar en Laura
getrouwd in Rozendaal


26 april 2017 Ferdi en Jiska
getrouwd in Baarn - Hooge Vuursche


21 april 2017 Tijmen en Cynthia
getrouwd in Hoevelaken - Sparrendam

Bij het plannen van onze bruiloft zijn we eigenlijk als een van de eerste dingen op zoek gegaan naar een fotograaf,omdat we uiteraard de dag mooi vastgelegd wilden hebben. Niet alleen mooie foto's,maar foto's die het verhaal van de dag vertellen en je de hele dag (opnieuw) laten beleven.
Het eerste kennismakingsgesprek was al ontzettend gezellig en er was een super leuke klik! Aangezien de fotograaf de hele dag bij je in de buurt is was dat voor ons zeker een belangrijke factor.
We waren vrij snel uit onze keuze om voor Marcel te gaan. De pre-wedding shoot was top! Toen er ineens een heel dik pak sneeuw lag en we gebeld werden of we toevallig konden -want sneeuwfoto's zijn echt tof- waren wij gelijk ook enthousiast! Alleen dit was al super leuk! En fijn, want het is in het begin toch een beetje onwennig, zo'n fotoshoot!

Op de dag zelf ook heel blij met Marcel (en inmiddels heel vertrouwd), niet alleen fotograaf, maar een soort all-round redder die ook kleine onverwachte dingen opgelost heeft zonder dat je het ook maar in de gaten hebt. De trouwreportage was super ontspannen en gezellig, wat ook zeker terug te zien is in de foto's. Ook de foto's van de rest van de dag zijn mooi, de emoties, kleine momenten die je zelf niet hebt meegekregen... precies wat wij zo graag vastgelegd wilden hebben.

Marcel, ontzettend bedankt voor alles!!
Liefs, Cynthia en Tijmen

14 april 2017 Marlie en Peter
getrouwd in Alphen aan den Rijn


17 maart 2017 Loraine en Maurice
getrouwd in Zaandam


23 februari 2017 Cora en Gilbert
getrouwd in Woudenberg

2016



16 oktober 2016 Silvana en Leon
getrouwd in Soest


15 oktober 2016 Anne en Koen
getrouwd in Soest

Toen ik op zoek ging naar een fotograaf voor de bruiloft wist ik dat ik voor kwaliteit wilde gaan. Ik zocht iemand met ervaring en passie en wilde iemand die romantische, persoonlijke foto's kon maken. Ik kwam uit bij Marcel. Wat andere mensen over hem zeiden op de site klopte helemaal in mijn plaatje en de foto's in zijn portfolio waren top! Ik hoefde alleen mijn man nog te overtuigen.

Tijdens het gesprek met Marcel voelde het helemaal goed. We werden heel hartelijk bij hem thuis ontvangen. Hij zei precies de goede dingen maar liet ook ons vertellen wat wij belangrijk vonden. In het gesprek kwam ook ter spraken wat er zou gebeuren als Marcel door omstandigheden niet zou kunnen komen. Ook dit had hij allemaal prima geregeld. Maar mijn man zei: "Maar dat moet niet gebeuren, want ik wil gewoon jou!" Yes! hij was ook overtuigd.
We hadden een prachtige zonsondergang tijdens onze preweddingshoot. Lekker in het bos vlak bij Koens huis. Dit was heel prettig. We moesten eerst een beetje wennen, dat zie je ook op de eerste foto's, maar daarna werden ze prachtig! Toen we het resultaat te zien kregen waren we eigenlijk beide een beetje bang dat het niet mooier kon dan dit!

Maar ook dat kreeg Marcel voor elkaar! Het was heel prettig om hem voor onze trouwdag al een paar keer gezien te hebben, want op de grote dag zelf heb je daar echt geen aandacht voor. Marcel ging heerlijk zelf zijn gang. Zocht mooie plekjes en kwam met ideeën. Elk belangrijk moment is perfect vastgelegd. Ik maakte me daar vooraf wel eens zorgen over; stel dat hij net niet oplet als dit of dit gebeurd, maar alle mooie blikken, grappige gebeurtenissen en kleine details staan er op. Het moment dat we de fotoshoot gingen doen was ook heel prettig. Je bent zo blij om even lekker samen te zijn, elkaar even vast te houden. Marcel maakt prachtige foto's terwijl je nauwelijks door hebt dat hij er is. Ik kon compleet in Koen opgaan.
Tijdens de fotoshoot was er een prachtige straal zonlicht. Marcel zei dat we daar een hele mooie foto konden maken. Nadeel was wel dat het wel in een nat grasveld was, dat zou mijn schoenen wel nat maken. Ik heb mijn schoenen uitgedaan en de mannen hebben mijn rok omhoog gehouden. Ik denk dat Marcel ook natte sokken heeft gekregen maar de foto is prachtig geworden!
Toen we de foto's op gingen halen zeiden mijn man en ik tegen elkaar: "Wat jammer dat we Marcel hierna waarschijnlijk niet meer gaan zien." We hebben toen nieuwe gebeurtenissen bedacht wanneer we hem weer kunnen vragen om foto's te maken.

Marcel, we zijn ontzettend blij met de foto's, maar ook ontzettend blij dat jij onze fotograaf was!


7 oktober 2016 Hans en Melanie
getrouwd in Wijk bij Duurstede


30 september 2016 Cord en Jacobine
getrouwd in Gouda

Allereerst willen wij Marcel een groot compliment geven voor de fantastische bijdrage aan onze dag. Je bent een topper!
Een paar dingen die er voor ons uitsprongen waren de ongedwongen en gezellige sfeer, scherp oog voor detail en een geweldig eind resultaat!
Of je nu wel of niet fotogeniek bent, Marcel weet er de mooiste fotoshoot van te maken. Door de ongedwongen sfeer, waarin je als stel helemaal jezelf kunt zijn op de manier die bij je past, krijg je echt persoonlijke foto's.

Oog voor detail staat bij Marcel hoog in het vaandel. Toen wij ons fotoboek kregen zagen wij dat zelfs het bandenmerk 'pirelli' op 12 uur stond bij een foto van ons als bruidspaar met de auto.
Het fotoboek was heel mooi! Je beleeft de dag weer opnieuw en dan zie je echt de meerwaarde van een goede fotograaf! En daarbij hebben we heel veel complimenten gehad over de foto's en het mooie boek.

Als je op zoek bent naar een goede fotograaf met een mooie prijs dan heb je die bij deze gevonden!


16 september 2016 Celine en Leon
getrouwd in Maarssen


2 september 2016 Marieke en Alex
getrouwd in Harderwijk

Marcel is een top fotograaf. Heel prettig in de omgang, vol passie met zijn werk bezig en op de dag zelf merk je eigenlijk niet eens dat hij er is. Maar in het fotoboek zie je de resultaten terug, écht een blijvende herinnering aan de dag. Heart and Soul Trouwfotografie is zeker een aanrader als fotograaf!

Alex en Marieke

16 augustus 2016 Brenda en André
getrouwd in Hoevelaken


De fotograaf is niet alleen de persoon die de foto's maakt, maar ook iemand waarmee je veel contact hebt op je bruiloft. Het is eigenlijk best vreemd om een gast op je bruiloft uit te nodigen die je amper kent.
Bij Marcel was dat geen enkel probleem, want het contact was vanaf het begin af aan heel prettig. Met een persoonlijk gesprek en een 'love shoot' waren we helemaal voorbereid op de grote dag.
Op de bruiloft nam Marcel de regie om ervoor te zorgen dat er mooie foto's werden gemaakt, zonder zelf in de schijnwerpers te staan.
Marcel heeft oog voor licht, voor mensen en voor details. De foto's zijn prachtig geworden en in goed overleg in een mooi boek verwerkt.
Zeker aan te raden!


4 augustus 2016 Grady en Katinka
getrouwd in Zeewolde


1 juli 2016 André en Martina
getrouwd in Utrecht

1 juli was het eindelijk zover, na ruim een jaar voorbereiding was onze dag aangebroken. En alles wat we in de voorbereidingen hadden uitgedokterd, kwam die dag dubbel en dwars tot zijn recht: het was helemaal zoals we het voor ogen hadden.

Marcel was al vroeg bij ons om het ochtendritueel van aankleden, opmaken en kappen vast te leggen. Daarna gingen we met een bakfiets op weg voor onze fotosessie en Marcel ging met ons mee op de fiets! Het was zo fijn om op deze volle dag even met z’n tweetjes te genieten van de rust, van elkaar en van onze meiden. Vervolgens gingen we samen met onze daggasten in een Engelse schoolbus naar onze trouwlocatie (Boerderij Mereveld). De busrit was hilarisch en Marcel heeft echt hele leuke foto’s gemaakt ‘aan boord’ en op de stopmomenten onderweg. Ook tijdens de ceremonie heeft Marcel feilloos alle grappige en ontroerende momenten weten vast te leggen.

Dit zie je ook terug op de foto’s, ze weerspiegelen echt het gevoel van ieder moment en het fotoboek is een fantastische samenvatting van ónze dag. Onze ervaring met Marcel is dat hij je gewoon jezelf laat zijn, af en toe een subtiele aanwijzing geeft, maar we waren ons nauwelijks bewust van zijn aanwezigheid deze dag. Marcel bedankt voor deze mooie herinneringen!

André en Martina


18 juni 2016 Vesna en Sennen
getrouwd in Amersfoort

Op 18 juni was het dan eindelijk zover.... We zouden deze dag gaan trouwen! En na alle voorbereidingen zouden we elkaar eindelijke het ja-woord mogen geven. Nadat Vesna zich in haar prachtige bruidsjurk had gestoken was Marcel keurig op tijd aanwezig om de eerste momenten vast te leggen van de mooie bruid. De fotosessie die later volgde in park Randenbroek en in het centrum van Amersfoort verliep voor ons heel ontspannen. De tijd vloog voorbij en we merkten vaak niet eens dat we met een fotosessie bezig waren. Marcel wist onze ware persoonlijkheid naar boven te halen en dit vast te leggen. De foto's zijn een goede weerspiegeling van hoe we ons voelden die dag, namelijk heel gelukkig en doordrongen van liefde.

Tijdens de ceremonie gingen we helemaal op in het moment en hebben we Marcel geen moment gezien. Dit terwijl er prachtige foto's zijn gemaakt op de juiste momenten. Een groot compliment voor Marcel die zich daar wist op te stellen waar het belangrijk was om te zijn.
Later tijdens het feliciteren, voorafgaand aan de receptie, heeft Marcel de emotie van het moment echt heel goed weten vast te leggen. Er hingen zoveel mooie, aangrijpende momenten in de lucht die heel goed zijn vastgelegd op foto. We zijn ontzettend blij dat deze momenten in ons fotoalbum staan.

Kortom Marcel heeft onze bruiloft geweldig weergegeven en veel zorg en aandacht besteed aan het maken van ons fotoalbum. Wat overigens tot grote vreugde van Vesna al na twee weken af was.De samenwerking met Marcel verliep heel prettig. Wij zijn heel blij voor Marcel te hebben gekozen en zouden hem bij onze vrienden zeker aanraden. Marcel bedankt!
Sennen en Vesna